59
Locatie
Zundert
Ik ben zelf ook niet een echte liefhebber, maar kijk toch graag naar het EK.
Vandaag was het toch weer spannend dat de tegenstander Polen als eerste op voorsprong kwam,
en dat weer Wout Weghorst zorgde voor de winst.

Gisteren is er ook een record verbroken, nog nooit is er zo snel een goal gescoord.
Albanië scoorde in 32 seconden te Italië de eerste goal.

Om eerlijk te zijn heb ik duitsland-schotland gekeken, met die fantastische goal aan het einde van de wedstrijd waarmee Duitsland het toernooi mee gaat winnen! (spoiler) :biggrin:
En de wedstrijd Nederland-polen gekeken...ook leuk..geloof ik want ik heb alleen het laatste doelpunt gezien en ufo's die landden in de straat met wortelwezens aan boord die het meer bosnimfen deden.
..ok, dat was niet helemaal de wedstrijd, maar ik was in slaap gevallen en aan het dromen.. :tong:

Ik volg ze allemaal althans indien mogelijk en vooral op de achtergrond.
Ik analyseer niet. Na het laatste fluitsignaal -->klik.
Ook regelmatig het Dr. Zzzzzzzzz syndroom

• Haha
Waarderingen: Dr.Z
Ach, ik was vanmiddag bij mijn vader ivm vaderdag, en heb daar de eerste helft gekeken, maar ik kon het helaas niet maken om ook het Dr.Z syndroom te krijgen. :biggrin:

Ik ben geen voetballiefhebber, komt uit het verleden. Heb alleen om te lachen eens gekeken naar de uitslag op het journaal omdat ik eerder hoorde dat Polen met 1-0 voor stond.
Heeft Nederland toch met 2-1 gewonnen (officieel dan met 1-2 hoe ze dat zeggen). Leuk voor ze. Maar persoonlijk verheug ik me alweer op de volgende F1 race.

Wel benieuwd wie het EK dit jaar gaat winnen.

Gisteren naar de wedstrijd Oostenrijk --Frankrijk (of andersom) gekeken

Ik vrees dat.NL aan beide een vette kluif krijgen met weinig vlees.
Mbappe neus gebroken , zal vermoedelijk niet inzetbaar zijn.
Pluspuntje

Maar wat een strijd winnen met een eigen doelpunt van Oostenrijk

De ware kracht van Koeman. 1-2 achter op dit moment.

Het blijft een middenmotor coach met zijn stomme houvast aan slechte spelers inzet.
En ja hoor van 1-2 naar 2-2 naar 2-3.
Verdediging zo lek als mijn kruiwagenband

Laatst bewerkt:
Ze moeten blij zijn dat deze nieuwe regel er is!

Maar idd wat een stel pruters.

Heel knap gespeeld, 3 doelpunten van eigen bodem.En verliezen.Met 2-3 😵‍💫

Tenenkrommende wedstrijd, de verdediging was kennelijk al met vakantie……

Die moesten de spits opvangen, want die wil alle vrije trappen en corners zelf nemen. Zodat ie de bal in 1x aan de tegenstander kan afgeven.

Het is dat die gozer met mijn nummer op zijn hoofdband wil lopen anders had ik hem al verwijderd!!!

Toch naar de kwartfinale!

Nou tegen Oostenrijk of de Turken as zaterdag.

Maatje B. mocht je willen! :biggrin:

Jij gaat zaterdagavond gewoon kijken!

Een pot bier en bitterballen erbij, en bij ieder doelpunt duik jij in jou blote *** jou onverwarmde zwembad in! Eens kijken of de bosnimfen jou komen redden. :biggrin:

Mocht Nederland winnen dan ga jij ipv tuuteren, gewoon vuurwerk afsteken.
Dit gebeurde hier vanavond ook.

@ Freggel, hahaha, ik had mijn post verwijderd, was misschien wat ongepast.

Oei dan moet ik toch even kijken of bij jou de persoonlijke instellingen nog goed staan?

Normaal gesproken krijgt iemand hier 3 minuten edittijd, maar bij mijn weten, omdat jij nog steeds valsheid in geschrifte pleegt vwb jou verjaardag, is deze optie de edittijd bij jou uitgeschakeld.

Ik ben even druk met iets anders, maar ik ga dit zsm overleggen met de rest van het team!

Nee vent, we gaan gewoon genieten as Zaterdag!!!
Morgenmiddag moet je het helaas wel genoegen nemen met een bakkie koffie.

Hij had zijn bericht al bewerkt (en daarmee zijn tekst weggehaald) zelfs voordat ik het gezien had. :)
Omdat er alleen nog stond "bericht verwijderd" in dat bericht, heb ik dat maar helemaal weggehaald.

Edit tijd is 15 minuten (of totdat iemand antwoord dacht ik), alleen na 3 minuten krijg je er "bewerkt door" bij te staan.