Lekker toetje....

Ben gek op lekkere toetjes. :jajaja:
 
BBQ gaat dadelijk weer aan, en dat wordt vandaag afgesloten met een ander toetje, slagroomijs met warme kersen en kaneel, en ja dan wel een flinke dot slagroom erover! :biggrin:

En @Matrix, saus zat er gisteren wel over, gesmolten melkchocolade. ;)
 
Ja duh, je lijkt wel op een ander nou! Ongezond is gewoon hoe je er mee omgaat!

De fout die velen maken is dat ze gaan bakken als de kolen vuurrood zijn, maar je moet wachten tot ze wit van kleur zijn.

En ik BBQ trouwens sinds een paar jaar niet meer op kolen maar op gas, en dat gaat ook erg goed.

Staat daarentegen dat ik deze week weer een BBQ ga halen om toch weer lekker op kolen te gaan BBQ-en, kapot gaan we toch. :biggrin:

En dat verhaal dat chocolade slecht is, ach dat lees ik niet eens...

Weet je wat ongezond is, alles waar "te" voor staat, en dat is vooral TEVEEL.

Weg met die negatieve gedachten over eten! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xyh-JpWdGmQ]Negative waves...[/ame] :biggrin:
 
Had je wel moeten lezen van de chocolade die kwam zeer positief uit het onderzoek, weliswaar met mitsen maar puur was het beste.

Wat bbq betreft, daar heb ik een gruwelijke hekel aan. Of te gaar of niet gaar of ineens een heleboel gaar. Wat een gedoe allemaal. Brandstichter tje spelen.
Is echt niet aan mij(ons) besteed. Ik vind het bouwvakkers voer.

Dan heb ik meer affiniteit met een chocolatier
 

Hosting Fun

Terug
Bovenaan Onderaan