De decembermaand komt er weer aan, en vaak is dat voor mij de zgn "testmaand" .
Gerechten maken die ik nog nooit gemaakt heb, maar ook de manier van opdienen, en vooral goed "vunderen" [informeren] wat de gasten wel of niet lusten.
Ik heb hier al wat overheerlijke dingen op mijn lijstje staan, en 1 daar van wordt een overheerlijk nagerecht, iets wat 5 uur in de oven moet, buiten de voor en na bereiding.
Foto's e.d volgen nog.
Tevens heb ik nog een ander idee, wat wellicht een inkopper kan worden.
De gasten die wij mogen ontvangen houden van oer-Hollandse spellen...
Ik heb nog een sjoelbak, en ik denk dat ik die in ga zetten als borrelplank, 2 meter plank en 30 sjoelstenen, en die vol leggen met lekkere tapa's.
Tussen de gerechten door als ik weer in de keuken sta, dan kunnen de gasten een partijtje sjoelen.
Een dambord voor de sauzen?
Reuze domino stenen ipv van borden?
Gerechten maken die ik nog nooit gemaakt heb, maar ook de manier van opdienen, en vooral goed "vunderen" [informeren] wat de gasten wel of niet lusten.
Ik heb hier al wat overheerlijke dingen op mijn lijstje staan, en 1 daar van wordt een overheerlijk nagerecht, iets wat 5 uur in de oven moet, buiten de voor en na bereiding.
Foto's e.d volgen nog.
Tevens heb ik nog een ander idee, wat wellicht een inkopper kan worden.
De gasten die wij mogen ontvangen houden van oer-Hollandse spellen...
Ik heb nog een sjoelbak, en ik denk dat ik die in ga zetten als borrelplank, 2 meter plank en 30 sjoelstenen, en die vol leggen met lekkere tapa's.
Tussen de gerechten door als ik weer in de keuken sta, dan kunnen de gasten een partijtje sjoelen.
Een dambord voor de sauzen?
Reuze domino stenen ipv van borden?