Iemand heeft tijdens verjaardag van onze dochter een fles Strohrum gegeven, de echte met 80% alcohol!
Er werd meteen al gevraagd, wat kan ik hier mee?
Ik zei flamberen, pak maar eens een shotglaasje, en een aansteker.
Glaasje gevuld en aangestoken...
Je kunt er mixen mee maken, maar ook gebruiken om te flamberen.
Dit weekend zelf kersenflappen gemaakt.
Als eerste zaterdag kersen gekookt met suiker en een scheut rum, en daarna gebonden met maizena.
Vandaag 10 plakken Roomboterbladerdeeg belegd met de kersen [kaneel bij de kersen], en na het dichtvouwen, even aan 1 kant in een bord suiker gedrukt.
Daarna 15 minuten in een oven van 230 graden.
Even afkoelen, en intussen slagroom kloppen, flappen vullen met slagroom, en poedersuiker er over strooien.
Bak koffie er bij, en smullen maar!
.
Er werd meteen al gevraagd, wat kan ik hier mee?
Ik zei flamberen, pak maar eens een shotglaasje, en een aansteker.
Glaasje gevuld en aangestoken...
Je kunt er mixen mee maken, maar ook gebruiken om te flamberen.
Dit weekend zelf kersenflappen gemaakt.
Als eerste zaterdag kersen gekookt met suiker en een scheut rum, en daarna gebonden met maizena.
Vandaag 10 plakken Roomboterbladerdeeg belegd met de kersen [kaneel bij de kersen], en na het dichtvouwen, even aan 1 kant in een bord suiker gedrukt.
Daarna 15 minuten in een oven van 230 graden.
Even afkoelen, en intussen slagroom kloppen, flappen vullen met slagroom, en poedersuiker er over strooien.
Bak koffie er bij, en smullen maar!
.