Ik was al een tijdje van plan om dit eens klaar te maken, en gisteren was het zover!
Het is een simpel nagerecht, maar reuze lekker.
Hoe? Nou het is niet moeilijk.
Men neme een banaan en snijdt deze open over zijn buik, van steel tot kont.
Daarna vouw je de schil iets naar buiten en duw je de binnenkant van de banaan open.
In de opening doe je blokjes chocolade naar eigen smaak (puur/melk of wit).
Daarna doe je aluminiumfolie om de banaan, en leg deze op het rooster van de BBQ, doe de deksel dicht en houdt de BBQ op 180 graden.
Na ongeveer een kwartier is de banaan gaar, haal hem van de BBQ en giet er een scheut Likeur 43 over, en serveer de gebakken banaan met een paar bolletjes slagroomijs.
Eet smakelijk!
Vanmiddag gaan we ongeveer hetzelfde doen maar dan met een verse Ananas.
?
Het is een simpel nagerecht, maar reuze lekker.
Hoe? Nou het is niet moeilijk.
Men neme een banaan en snijdt deze open over zijn buik, van steel tot kont.
Daarna vouw je de schil iets naar buiten en duw je de binnenkant van de banaan open.
In de opening doe je blokjes chocolade naar eigen smaak (puur/melk of wit).
Daarna doe je aluminiumfolie om de banaan, en leg deze op het rooster van de BBQ, doe de deksel dicht en houdt de BBQ op 180 graden.
Na ongeveer een kwartier is de banaan gaar, haal hem van de BBQ en giet er een scheut Likeur 43 over, en serveer de gebakken banaan met een paar bolletjes slagroomijs.
Eet smakelijk!
Vanmiddag gaan we ongeveer hetzelfde doen maar dan met een verse Ananas.
?