humax v1100s

D

droopie

ik heb een vraagje ik wil graag een andere sattelietontvanger en nu is er van humax de 1100s met dvd speler er in heeft iemand van deze humax verstand en wat zijn dan de voordelen en nadelen ik ben zeer nieuwsgierig groetjes droopie

 
Zo... dat is goedkoop:

Humax 1100S, DVD Combo met xcam module(incl. 2 porno zenders 9 maanden lang)

2 x Common Interface Slots

4000 kanalen

DVD-Speler MP3 , Audio CD , VCD , CD-R, RW , DVD-R, RW , DVD, R, RW, SVCD Nederlandstalige OSD en - gebruiksaanwijzing

En die zag ik voor 159 euro en voor 160 incl. verzendkosten, lol 1 euro verzendkosten bij aanbod.nl of zoiets.

Elders in de winkel zie ik hem voor 249.

Anyway, ik heb er geen ervaring mee, alleen met combo apparaten. Daar kun je veel plezier aan beleven maar over het algemeen gaat bij een combo nog wel eens graag wat stuk. Als hier gewoon een pc dvdspeler gebruikt is, kun je dat zelf snel verhelpen, doch dat weet ik niet zeker.

Waar je wel op zult moeten letten is dat je een module nodig hebt voor je seca2 kaart indien je deze hebt voor het NL pakket, want volgens mij draait die niet op de XCam.

Een ander nadeel is de 4000 kanalen, dat kan wel eens krap worden als je een draaibaar systeem hebt. Voor Astra en Hotbird samen moet het wel lukken daarmee.

Maar ook ik ben benieuwd naar eventuele ervaringen van anderen met dit apparaat want da's wel heel goedkoop voor een CI ontvanger met Xcam en dvdspeler allemaal bij elkaar.

 
Laatst bewerkt door een moderator:
ja dat bedoel ik het is een mooi apperaat voor niet te veel geld maar ik ben nieuwsgierig of die goed werkt en of hij snel over te schakelen is van dvd naar sat maar je hoort er niet veel berichten over is er dan niemand die zo,n ding heeft

 
Ik heb toevallig met een aantal van deze combi/dvd ontvangers mogen spelen, waaronder ook deze Humax 1100, en de conclusie is dat het allemaal heel leuk speelgoed is als je er maar niets van verwacht als het gaat om grote snelheid.

Het werkt gewoon goed en betrouwbaar maar door de twee apparaten, die gebruik moeten maken van het zelfde interne geheugen, gaat het allemaal net even wat langzamer met overschakelen van DVD naar Sat (en visa versa) en bij de satelliet opvragen van software onderdelen als bijvoorbeeld EPG.

Daarnaast heb je soms ook last van traag zappen en een wat mindere CI handling van de combo-ontvanger.

Als je daarmee kunt leven en je gebruikt het allemaal is een normale woonomgeving dan heb je voor het genoemde bedrag een zeer goed apparaat.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan