Het Paasweekend belooft een prachtig weekend te worden wat het weer betreft, dus de stemming om lekker buiten te gaan eten zit er hier goed in!
Maar wat gaan we klaarmaken???
Het menu in De Freggelgrot met pasen:
We beginnen eerst met een lekker bak koffie, Cappucino of Latte Machiato met een plak Paascake, en praline chocolade eitjes..
Daarna komen de dranken op tafel, Hertog-Jan donkere bieren, en Muskaatwijn.
Gang 1 van het eten gaat een ouwerwetse kost worden dit jaar, klaargemaakt op de BBQ!
Als eerste Bloedworst met gekarameliseerde appels, gebakken in roomboter en bruine basterdsuiker, met daarin een flinke scheut Rum en een vleug kaneel, met daarbij American Pancakes met warm zomerfruit en slagroom. Geserveerd met een kruik Hertog-Jan Triple (voor de liefhebbers) .
Als tweede daarbij, gehaktballen in een gebonden tomatensaus, bij dit alles diverse broodsoorten.
Het nagerecht wordt natuurlijk iets met chocolade en likeur! Een open chocoladecup gevuld met Aardbeienmouse, en daar bij verse aardbeien, en daar om heen kleine pure chocolade cups gevuld met diverse likeuren zoals Limoncello en Advocaat.
En niet te vergeten gekookte Eieren.
Maar wat gaan we klaarmaken???
Het menu in De Freggelgrot met pasen:
We beginnen eerst met een lekker bak koffie, Cappucino of Latte Machiato met een plak Paascake, en praline chocolade eitjes..
Daarna komen de dranken op tafel, Hertog-Jan donkere bieren, en Muskaatwijn.
Gang 1 van het eten gaat een ouwerwetse kost worden dit jaar, klaargemaakt op de BBQ!
Als eerste Bloedworst met gekarameliseerde appels, gebakken in roomboter en bruine basterdsuiker, met daarin een flinke scheut Rum en een vleug kaneel, met daarbij American Pancakes met warm zomerfruit en slagroom. Geserveerd met een kruik Hertog-Jan Triple (voor de liefhebbers) .
Als tweede daarbij, gehaktballen in een gebonden tomatensaus, bij dit alles diverse broodsoorten.
Het nagerecht wordt natuurlijk iets met chocolade en likeur! Een open chocoladecup gevuld met Aardbeienmouse, en daar bij verse aardbeien, en daar om heen kleine pure chocolade cups gevuld met diverse likeuren zoals Limoncello en Advocaat.
En niet te vergeten gekookte Eieren.