Heerlijk??? -Ik zit nu aan het bier.... Wat moet ik met die zoetigheid....
Alhoewel dat na de zesde pils
niet meer uitmaakt... zover ben ik echter nog niet...
Gooi eens wat recepten voor zoutjes over de digitale snelweg...
Grapje, ik heb ze veel gebakken, maar is teveel werk voor kleine hoeveelheid.
Ik ben toch benieuwd, hoe gek jullie elkaar kunnen maken, om bepaalde producten te bakken....
@Multispeed: lekkere broodjes hangt af, van de soort bloem die je gebruikt.
Amerikaans patent raad ik aan, klein blokje gist in warme melk oplossen, mag beetje suiker, moet beetje zout.
Geen gedonder met kant en klare rotzooi... ( buiten misschien voor oliebollen).
Goed kneden is een moetje, krijg je beste resultaat, twee keer laten rijzen, en slechts neerslaan, niet weer dicht kneden.
Om knappende korst te krijgen, oven op ongeveer 250 gr. C., en zo snel mogelijk bakken. Omdat niet alle ovens betrouwbaar zijn, met neus in de gaten houden, of je brandlucht ruikt, dan temperatuur beetje minderen.
Zwarte kadetjes geen probleem... met scherp mes buitenkant even verwijderen...
Ik zou zelf enthousiast beginnen met bakken.... maar heb het meestal te druk met afwassen.... ?vr.gr. George